dozvil news image

Зустріч директора Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради Вікторії Китайгородської з головою Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігорем Сухановим (керівником Координаційного штабу Громадської ради).

05 жовтня 2022

Вікторія Китайгородська зазначила, що були обговорені питання взаємодії Департаменту з Громадською радою при Головному управлінні ДПС у Харківській області, підбито підсумки співпраці від початку війни, розроблено заходи, які сприятимуть розвитку та підтримці підприємницької діяльності в місті Харкові у період дії воєнного стану: проведення роз’яснювальної роботи та надання консультацій платникам податків з питань оподаткування, захист їх прав, тощо.

Наразі послуги у сфері реєстрації бізнесу надаються у всіх 12 ЦНАПах м. Харкова та здійснюється консультування суб’єктів господарювання. Разом з тим, платники податків для отримання податкових консультацій мають можливість звертатися на «гарячі» телефонні лінії Громадської ради або Головного управління ДПС у Харківській області, які функціонують з перших днів війни.

Також голова Громадської ради вручив Вікторії Китайгородській Подяку за співпрацю та висловив впевненість, що продовження спільної роботи буде сприяти розвитку економічних, правових, організаційних та інших умов для стабільної та ефективної діяльності суб’єктів господарювання та відновлення економіки країни.